EST | ENG | FIN | RUS

Õnnelik liha

Miks on Saaremaa Lihatööstuse toodang eriline? Aga sellepärast, et toodang valmib ÕNNELIKUST lihast. Kui tekib küsimus, et kuidas saab üks liha õnnelik olla, siis selleks tuleb Saaremaale asja kaema tulla.

Saaremaa on selline kena tükk maad keset Läänemerd. Eesti suurim saarepurakas! Pole nagu kaugel suurest maast, aga piisav, et ennast omaette tunda. Ja see omaette olemine annab saarlastele ühe paraja portsu uhkust ja önnetunnet. Nad on nii önnelikud, et seda on juba kaugelt näha ja nende laulvast keelepruugist kuulda.

Aga kui ei ole võimalik kaema tulla, siis tuleb maitsta Saaremaa liha ja tunda, kuidas önnelikkus so sisse voolab. Saaremaal pole teistmoodi kui önnelikult võimalik midagid teha. Sestap on ka liha önnelik. Mis ta muud saab olla, kui meie karjamaad on rammusad ja päike paistab vaat et enama osa ajast. Lausa nii palju, et isegi ametlikult on Saaremaa just see koht terves Eestis, kus päikest köige rohkem on. Vabadus, kena värske õhk, meri, looduslikud karjamaad – kõik see teebki looma röömsaks. Puhtas keskkonnas vabana elava looma liha on eriline.

Kuid liha ei saa olla önnelik ilma önnelike meistriteta. Ega siis ilmaasjata laula önnelikud vorstimeistrid löbusaid laulukesi, kui töö käib. See annab ka tootele hoopis önnelikuma meki manu.

Önnelik liha on üks kena asi. Sööd teist ja tunned, kuidas önn su sisse poeb. Kohe kõvasti.

Önnelikkus on maailmas olemas. Mõnes kohas rohkem, teises vähem. Omaette kunst on see üles leida.

Ja mis meile kõige tähtsam – see, kes tarbib önnelikust lihast tehtud tooteid, saab ka ise kindlapeale önnelikuks. See ongi oluline.

Tellimislaua telefon: 45 24 201, 45 24 202, faks: 45 24 209, e-post: tellimus@slt.ee
© 2011 OÜ Saaremaa Lihatööstus | Pikk 81, Kuressaare 93815. Kõik õigused kaitstud / All rights reserved.