EST | ENG | FIN | RUS

Eesti toidu Südamega Tegija ongi Malle Mägi

Toiduliidu Südamega Tegija tiitli pälvis tänavu Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi.

img_0086-468x312

Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa sõnul on iga suure tootmise taga tegelikult meie oma inimesed, kelle käe all valmib toit samasuguse pühendumusega kui koduköögis. Kuigi Eesti toidutööstuses on väga moodsaid tootmistehnoloogiaid, toimivad need üksnes meie oma inimeste kaasabil.

„Toiduliidu eesmärk on tunnustada ja tänada neid inimesi, tänu kellele on Eesti toit meid kodupoes igapäevaselt ootamas,“ ütles Potisepp.

Malle Mägi on  lihatööstuses erinevatel ametikohtadel töötanud viimased 31 aastat. Alustades vorstivormijana on temast tänaseks saanud Peatehnoloog, kelle ülesanne on ettevõtte tehnoloogiliste protsesside planeerimine ja tootmisprotsessi koordineerimine.

Peale selle kannab ta hoolt, et kogu märgistusalane seadusandlus oleks korras. Tootearendusgrupi juhina on tal oluline roll uute toodete retseptuuride koostamisel ja välja töötamisel ning kannab olulist vastutust ka toiduohutus meeskonna juhina, hoolitsedes selle eest, et kogu toodang vastaks ettevõtte kõrgetele standarditele.

„Meil on väga hea meel, et tänavu pälvis tiitli just Malle. Tema isikuomandused nagu pühendumus, lojaalsus, täpsus ja nõudlikkus on need, mis väärivad Südamega Tegija tiitliga tunnustamist,“ ütles Saaremaa Lihatööstuse juht Kristjan Leedo.

Südamega Tegija selgus toiduliidu juhtkogu otsuse ning sotsiaalmeedias toimund hääletuse tulemusel.

Allikas: www.saartehaal.ee 17.10.2016

Tellimislaud telefon: 45 24 201, 45 24 202, faks: 45 24 209, e-post: tellimus@slt.ee
© 2011 OÜ Saaremaa Lihatööstus | Pikk 81, Kuressaare 93815. Kõik õigused kaitstud / All rights reserved.