EST | ENG | FIN | RUS

Grillitud tandoori stiilis lammas

 

Koostis:

2 kg lambaliha
2 tl köömneid
2 tl fenkoliseemneid
2 tl kardemoniseemneid
0,5 tl musta pipra terasid
1 tl tšilli pipart
6 spl oliiviõli
2 spl värskelt riivitud ingverit
4 küüslauguküünt

Valmistamine:

Purusta uhmris köömned, fenkol, kardemon, musta pipra terad. Lisa segule tšilli. Võta suurem kauss ning lisa vürtsi- ja piprasegule oliiviõli, ingver ja küüslauk. Sega ja määri see tükeldatud lambalihale. Marineeri liha enne küpsetamist vähemalt 3 tundi.

Tellimislaua telefon: 45 24 201, 45 24 202, faks: 45 24 209, e-post: tellimus@slt.ee
© 2011 OÜ Saaremaa Lihatööstus | Pikk 81, Kuressaare 93815. Kõik õigused kaitstud / All rights reserved.