EST | ENG | FIN | RUS

Lihtne lambapada

Koostis:

1 kg lamba kaelaliha
oliiviõli
2 sidruni mahl
7-8 tüümianioksa
klaasike vett või puljongit
soola ja pipart

Valmistamine:

Pane pann tulele ja lõika lamba kaelaosa paari sentimeetri suurusteks tükkideks. Pruunista liha pannil ilusaks pruuniks. Lisa sidrunimahl, tüümian, vesi või puljong ja natuke soola-pipart. Keera kuumus veidike nõrgemaks ja kata pann kaanega. Jäta “pada podisema” ja vajadusel lisa vedelikku. Valmimine võtab piisava temperatuuri juures 40-50 minutit. Serveeri koos lihtsa tomatisalatiga

Tellimislaua telefon: 45 24 201, 45 24 202, faks: 45 24 209, e-post: tellimus@slt.ee
© 2011 OÜ Saaremaa Lihatööstus | Pikk 81, Kuressaare 93815. Kõik õigused kaitstud / All rights reserved.