EST | ENG | FIN | RUS

Praetud pardirind & rohelised herned mündiga

Koostis:

2 pardirinda
250 g rohelisi herneid
väiksem punt münti
50 g võid
värsket tüümianit
värskeid kartuleid

Valmistamine:

Tee terava noaga pardi nahale väikesed sisselõiked. Määri lõigetesse soola, pipart ja teisi maitseained. Küpseta pardifileed esmalt (nahk vastu panni) 5-6 minutit – kuni nahk on mõnusalt krõbepruun. Pööra filee teistpidi ning küpseta veel 5-6 minutit. Kellele meeldib küpsem liha, võib fileel eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures veel 5-7 minutit küpseda lasta.
Kuumuta herneid paar minutit kuumas vees ja lisa hakitud münt ning või. Värsked kartulid keeda ning seejärel vala kartulitele peale pardifilee praadimisest tekkinud rasv.

Tellimislaua telefon: 45 24 201, 45 24 202, faks: 45 24 209, e-post: tellimus@slt.ee
© 2011 OÜ Saaremaa Lihatööstus | Pikk 81, Kuressaare 93815. Kõik õigused kaitstud / All rights reserved.