EST | ENG | FIN | RUS

Punase sõstra glasuuriga seafilee

Koostis:

1kg Saaremaa sea välisfileed
450 g külmutatud punaseid sõstraid
5 g koriandriseemneid
100 g mett
50 g toiduõli
20 g palsamiäädikat
sool ja pipar

Valmistamine:
Pane kõik koostisained potti ning sega ühtlaseks massiks. Keeda segu tasasel tulel, kuni kogus on 1/3 võrra vähenenud. Kurna segu läbi sõela ja määri lihale. Küpseta liha 170 kraadi juures tund aega. Serveeri röstitud köögiviljadega.

Tellimislaua telefon: 45 24 201, 45 24 202, faks: 45 24 209, e-post: tellimus@slt.ee
© 2011 OÜ Saaremaa Lihatööstus | Pikk 81, Kuressaare 93815. Kõik õigused kaitstud / All rights reserved.