EST | ENG | FIN | RUS

Steak tartar

Koostis:

Veisesisefilee, 150 g inimese kohta
1 munakollane
2 peeneks hakitud shallot sibulat
5 spl kappareid
10 minikurki
lehtpeterselli
sinepit
Worchesteri kaste
tobasco
soola ja musta pipart

Valmistamine:

Liha tükeldamiseks on 3 varianti – hakkida noaga, hakklihamasinaga või mis kõige
parem – tõmmata filee pinnalt terava noaga pikki lihakiude. Kui liha on hakitud, vormi sellest soovitud suurusega pätsikesed. Iga pätsikese peale suru lohuke, kuhu aseta munakollane. Pane lihapätsike taldrikule ning aseta selle ümber erinevad hakitud maitserohelised ja marineeritud köögiviljad – nii saab igaüks endale segada tema maitsele sobiva tartari. Serveeri koos röstsaiaga.

Tellimislaua telefon: 45 24 201, 45 24 202, faks: 45 24 209, e-post: tellimus@slt.ee
© 2011 OÜ Saaremaa Lihatööstus | Pikk 81, Kuressaare 93815. Kõik õigused kaitstud / All rights reserved.