Parooli taastamine

Teie e-posti aadressile saadeti juhised parooli taastamiseks.

Saada
Tagasi
Ava kategooriad
TOOTKATEGOORIAD

Pakume tooteid igale maitsele!


Kategooriad

Filtreeri tooted

Liha tüüp
Valmidusaste111
Otsi toodet nime järgi
SAAREMAA LAAGERDATUD FLANK-STEIK 0,5~1kg

SAAREMAA LAAGERDATUD FLANK-STEIK 0,5~1kg

EAN: 
189567
Toode on saadaval ainult kauplustes
Koostisosad

Koostisosad: veiseliha (96%), äädikastatud viinamarjavirre, sool, must pipar. Veiseliha päritolu Eesti.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: energiasisaldus 737,5 kJ/ 176,2 kcal, rasvad 9,1 g, millest küllastunud rasvhapped 3,8 g, süsivesikud 0,5 g, millest suhkrud 0,5 g, valgud 23,2 g, sool 0,6 g.

KÜPSETAMISÕPETUS:

Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on grillimiseks valmis, kui saad kätt hoida hõõguvate süte kohal ca 3-4 sekundit. Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta liha grilli vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Liha pööramiseks kasuta grilltange või -labidat, mitte kahvlit!  Serveeri liha medium-rare või medium küpsetusastmega (liha sisetemperatuur 55...65 °C). Soolakama tulemuse saamiseks lisa peale grillimist näpuotsaga helvessoola.

Enn Tobrelutsu söesteigi ehk "dirty steigi" valmistamine: sega grilltangidega hõõguvad söed läbi, et nende külge ei jääks söetolmu. Aseta marmorsteik otse hõõguvate süte peale küpsema. Võta mõlemasse kätte grilltangid, kergita steiki ja lükka maha selle külge jäänud söetükid. Aseta steik uuesti tagasi küpsema ja korda seda tegevust. Küpseta steiki kuni selle külg on pruunistunud (st umbes 1,5 minutit). Seejärel keera steigil teine külg ja korda tegevust. Kui liha on valmis (medium-rare), siis tõsta liha lõikelauale ja lase enne lahti lõikamist 1-2 minutit tõmmata.