Parooli taastamine

Teie e-posti aadressile saadeti juhised parooli taastamiseks.

Saada
Tagasi

Saaremaa Lihatööstus tähistab viikingiaastat retsepte kogudes

Tule meile appi!

Käesoleval aastal tähistame me kõik siin Saaremaal VIIKINGIAASTAT. Kui Sa pole sellest veel kuulnudki, siis kliki palun SIIA või viikingiaasta logol. 
 
Saaremaa Lihatööstusel on plaan viikingiaasta tähistamiseks kokku panna üks vägev online moodsate viikingite kokaraamat "MAITSERÄNNAKUD MAAILMAKÖÖGIS" ja selleks me palume oma palju rännanud või muidu laia kulinaarse silmaringiga fännide abi. 

Keskendudes järgemööda erinevatele toorainetele, on meie kokaraamatu kolmandaks teemaks KARULAUGU SAAGA

Kas teadsid, et viikingite sadama- ja asulakohad on tänasel päeval tuvastatavad karulaugu väljade järgi? Karulauk oli tähtsal kohal viikingite toidulaual ning merereisidel peamiseks vitamiiniallikaks – selles imelises taimes on C-vitamiini kümme korda rohkem kui sidrunis.


Seega kMoodsa viikingi kokaraamatuni 02.05 kl 23.59 ootame teilt toitude retsepte, mille üheks koostisosaks on KARULAUK.
Retsepte on võimalik saata meile kahel viisil:

NB! Retsept saada meile formaadis:

- KOOSTISOSAD:

- VALMISTAMINE:

- KOOS PILDIGA


Iga saaga retseptid koondame me eraldi Facebooki galeriisse, kus neid on võimalik kõigil hinnata ehk laikida, ühtlasi lisame me nad jooksvalt meie retseptide lehele.

Populaarseimaks osutunud retseptide saatjad saavad kingituseks viikingipuhkuse paketi, mille kasutamisega peab küll pisut kannatama, kuni maailm jälle normaalsemaks läheb.

Auhinnalaekas (NB! ja see kõik on tervele perele) on: